289937

Ο Ken Block επιστρέφει με το 7ο Gymkhana video. Το σκηνικό του 7ου video του Αμερικάνου οδηγού στήθηκε στους δρόμους του Los Angeles, με τον Block να οδηγεί την σούπερ βελτιωμένη Ford Mustang του 1965 με τον V8 κινητήρα της Roush 6,7 λίτρων απόδοσης 850+ ίππων.

Όπως δήλωσε ο Block, το αυτοκίνητο αυτό είναι ότι καλύτερο είχε ποτέ για τα Gymkhana video του, και θα αφήσω εσένα να κρίνεις αν αυτό είναι το καλύτερο Gymkhana όλων των εποχών. Απόλαυσε το, με τα σχόλια να είναι ανοικτά για τις απόψεις σου!

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

TO HOONIGAN ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ GYMKHANA SEVEN ΑΠΟ ΤΟΝ KEN BLOCK: WILD IN THE STREETS, LOS ANGELES

O Head Hoonigan και Monster Energy οδηγός, Ken Block, περήφανα ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός νέου video από το Gymkhana series, το οποίο ανέβηκε στο κανάλι του Hoonigan σήμερα στο YouTube. Το Gymkhana SEVEN: Wild in the Streets, Los Angeles από το Hoonigan και το Need for Speed φέρνει τη δράση ξανά στις οθόνες σας.

Η αστυνομία του L.A. εξασφάλισε μια “καθαρή” διαδρομή για τον Ken Block και την Mustang του στο Los Angeles. Ο στόχος δεν ήταν μια γρήγορη διαδρομή από το point Α στο point B, αλλά να απαντήσει στην ερώτηση που κάθε ένας έχει αναρωτηθεί: “Τι θα έκανες αν η αστυνομία έκλεινε όλους τους δρόμους για εσένα?”. Αυτό για τον Block σήμαινε απόλυτη διασκέδαση και οδήγηση με το πιο άγριο στυλ.

O πρωταγωνιστής του video δεν είναι μόνο ο Ken Block αλλά και το αυτοκίνητο που διάλεξε για το Gymkhana SEVEN. Ένα μοναδικό Ford Mustang του 1965.

“Έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα στο Gymkhana όλα αυτά τα χρόνια,” είπε ο Block. “Αλλά αυτό το αυτοκίνητο είναι μακράν το καλύτερο που έχω οδηγήσει όσον αφορά αυτόν τον τύπο οδήγησης. Το ότι είχαμε άδεια για να κάνουμε γυρίσματα σε αυτές τις τοποθεσίες είναι τρομερό. Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που κάποιος έχει κάνει live-action driving και γύρισμα στην κορυφή της Hollywood πινακίδας.”

Μπορείτε να δείτε το edit εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=5qanlirrRWs&list=UUXlfi8sf6cKGQ8sOd0-yRuw

Ή πήγαινε κατευθείαν στο κανάλι του Hoonigan στο YouTube https://www.youtube.com/channel/UCXlfi8sf6cKGQ8sOd0-yRuw

[/learn_more]