Απόλυτα ικανοποιημένος με τους οδηγούς του ο Zetsche

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Rosberg

Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις δύο πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας, χαρίζοντας το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στη Mercedes. Βέβαια, ένα πολύ μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει το εκπληκτικό μονοθέσιο της γερμανικής ομάδας, που δεν είχε αντίπαλο στους περισσότερους αγώνες, με τους δύο οδηγούς να το εκμεταλλεύονται άριστα.

Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν, είναι παραπάνω από αντιληπτό ότι οι σχέσεις των δύο οδηγών δεν είναι καλές, κάτι που έχει οδηγήσει την ομάδα του Brackley σε προειδοποιήσεις, ωστόσο τα πράγματα για την ώρα είναι καλά, αλλά κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα γίνουν ξανά χειρότερα τη νέα σεζόν.

Πάντως, ο επί κεφαλής της Daimler και της Mercedes-Benz, Dieter Zetsche, νιώθει πολύ τυχερός που δύο τόσο διαφορετικοί οδηγοί βρίσκονται στην ομάδα, ενώ δεν κατακρίνει τον Hamilton για τη συμπεριφορά του εκτός πίστας.

Mercedes-Benz at the NAIAS, Detroit 2016

Όσο ο Lewis κερδίζει αγώνες, μπορεί να οργανώνει την υπόλοιπη ζωή του όπως θέλει, εφόσον είναι στα πλαίσια των αξιών της εταιρείας. Και, όταν κοιτάς τη σημασία της προσωπικότητάς και με 12 εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τι περισσότερο θα μπορούσαμε να θέλουμε από έναν rock star; Είναι ο ταχύτερος στην πίστα, και αυτό είναι τέλειο.

Την ίδια στιγμή, έχουμε τον άλλο οδηγό που είναι το ίδιο γρήγορος κι έχει πολύ διαφορετική ζωή, με οικογένεια και παιδί. Νομίζω πως πραγματικά είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε, διότι είναι το τέλειο δίδυμο.

Οι ανιαροί αγώνες απασχολούν τη Mercedes, με το ενδεχόμενο να απελευθερωθούν τελείως οι οδηγοί στον αγώνα να είναι ορατό. Και ο Zetsche λέει πως θέλει το άθλημα να είναι πιο θεαματικό και τις μάχες για την κορυφή να είναι πιο σκληρές.

Θέλουμε να κερδίζουμε. Το τέλειο θα είναι να το κάνουμε στον τελευταίο αγώνα με δύο βαθμούς διαφορά. Αλλά, δεν είναι στο χέρι μας να μειώσουμε τη διαφορά, αλλά είναι στην πλευρά των ανταγωνιστών μας.

ΠηγήAuto Express

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr