Τρακαρισμένη Ferrari Enzo επιδιορθώθηκε και βγαίνει στο σφυρί

Σχετικά άρθρα

Ferrari Enzo in auction (2)

Η ιστορία αυτής της μαύρης Ferrari Enzo που βλέπεις δεν είναι συνηθισμένη. Κατασκευάστηκε το 2004, έχει αριθμό σασί 135564 και όταν έφυγε από το εργοστάσιο του Μαρανέλο ήταν βαμμένη στο κόκκινο Rosso Corsa χρώμα. Έφτασε στις Η.Π.Α, αλλά το 2006 ενεπλάκη σε ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast, ενώ πήγαινε με 260 χλμ/ώρα.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο από το ατύχημα ήταν πολλές, αλλά μηχανικοί της Ferrari κατάφεραν και την επισκεύασαν, ενώ την έβαψαν στο μαύρο Nero Daytona χρώμα. Υπάρχουν κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις, ηχοσύστημα της Bose, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα και carbon αεροτομή.

Έχει πιστοποιηθεί από το Ferrari Classiche και έχει διανύσει μόλις 2.500 χλμ. Ο οίκος που έχει αναλάβει την δημοπρασία της στις 3 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, εκτιμά πως θα πιάσει τιμή κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Jean Todt είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης της, ο οποίος ανέλαβε την διαδικασία επισκευής της, ενώ στη συνέχεια την άφησε στην αντιπροσωπεία Pozzi Ferrari στο Παρίσι για αρκετό καιρό, μέχρι που αποφάσισε να την βγάλει σε δημοπρασία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...