Αποχώρησε από την Apple ο επικεφαλής του Project Titan

Σχετικά άρθρα

apple-logo

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, ο Steve Zadesky, ο άνθρωπος που πριν από 2 χρόνια πήρε το πράσινο φως από τον Tim Cook για να δουλέψει πάνω στο αυτοκίνητο της Apple και ηγούνταν μίας μεγάλης ομάδας ατόμων που ασχολούνταν με το Project Titan, αποχώρησε για “προσωπικούς λόγους”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα αντιμετώπιζε προβλήματα στο να θέσει και να πετύχει “σαφείς στόχους” αλλά η αποχώρηση του Zadesky από την φίρμα δεν έχει συνδεθεί με προβλήματα στο project.

Να θυμίσουμε ότι το αυτόνομο (;) αυτοκίνητο της Apple ακουγόταν πως θα παρουσιαστεί το 2019 και σε αυτό το σημείο δεν γνωρίζουμε αν το χρονοδιάγραμμα τηρείται ή/και αν η αποχώρηση του Zadesky επηρεάσει την εξέλιξη του project. Πάντως η ομάδα των 600 ατόμων εξακολουθεί να δουλεύει πάνω στο Project Titan με την Apple να θέλει να τριπλασιάσει αυτόν τον αριθμό στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...