Η παρουσίαση του αυτοκινήτου της Apple απέκτησε ημερομηνία

Σχετικά άρθρα

apple car

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός ότι η Apple ετοιμάζει να εισέλθει στο αδίστακτο κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας έχω μια ασυγκράτητη προσμονή για να δω τι μπορεί να προσφέρει η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία πληροφορικής.

Η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται ότι έχει αρχίσει, καθώς τελευταίες πληροφορίες της άκρως έμπιστης The Wall Street Journal, η εταιρία από το Cupertino θα παρουσιάσει το πρώτο της αυτοκίνητο το 2019. Ο στόχος φαίνεται αρκετά ρεαλιστικός, καθώς η εταιρία που ιδρύθηκε από τον Steve Jobs βρίσκεται σε συνεχή πρόσληψη ειδικών από όλους τους τομείς της βιομηχανίας αυτοκινήτων, ενώ οι νέες τεχνολογίες για τις μπαταρίας αναμένεται να παρουσιαστούν στο εγγύς μέλλον.

Η Apple μέχρι στιγμής έχει κινηθεί επιθετικά για την εξέλιξη του αυτοκινήτου της αλλά όσο το δυνατόν μυστικά και γι’ αυτό, ενώ έχουμε διαβάσει ότι έχει προσλάβει υψηλόβαθμα στελέχη από αυτοκινητοβιομηχανίες, έχει επισκεφθεί την γραμμή παραγωγής του BMW i3 και έχει συναντηθεί με τους επικεφαλής κάποιων εταιριών, οποιαδήποτε ουσιαστική πληροφορία για το “Project Titan” όπως λέγεται ότι ονομάζεται το επερχόμενο αυτοκίνητο του τεχνολογικού κολοσσού, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Αρχικές φήμες λένε ότι θα είναι απευθείας ανταγωνιστής του αυτόνομου μοντέλου της Google, μεταφέροντας την μεταξύ του κόντρα από τα λογισμικά και στα αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά, η παραπάνω πηγή αναφέρει ότι το αυτοκίνητο της Apple δεν θα είναι πλήρως αυτόνομο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...