Η Ford παρουσίασε το Explorer XLT Sport Appearance Package

Σχετικά άρθρα

The 2017 Ford Explorer XLT Sport Appearance Package comes equipped with standard XLT features including a 3.5-liter V6 engine, Intelligent Access with push-button start and SYNC® 3. Preproduction model shown; available summer 2016.

Καθώς η έκθεση του Σικάγο πλησιάζει, η Ford παρουσίασε επίσημα το 2017 Explorer XLT Sport Appearance Package. Στην ουσία, πρόκειται για μία έκδοση που τοποθετείται ανάμεσα στην XLT και την Limited και προσφέρει διακριτικές αισθητικές παρεμβάσεις και άφθονο εξοπλισμό.

2017 Ford Explorer XLT Sport Appearance Package

Στο εξωτερικό, ξεχωρίζουν οι “Magnetic Gray” λεπτομέρειες στη γρίλια, τους καθρέπτες και την πίσω θύρα ενώ το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με “Ebony Black” προστατευτικά, ράγες οροφής και ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών σε “Magnetic Gray” φινίρισμα. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου η Ford τοποθέτησε δίχρωμο, δερμάτινο σαλόνι και νέα πατάκια.

2017 Ford Explorer XLT Sport Appearance Package

Όσον αφορά στον εξοπλισμό δε, το Explorer XLT με το Sport Appearance Package διαθέτει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, το SYNC 3 σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης καθώς και το Intelligent Access σύστημα. Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας 3.5 λίτρων V6 που αποδίδει 290 άλογα και 345 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο και –προαιρετικά- με σύστημα τετρακίνησης.

The BraunAbility MXV features patented sliding-door technology, removable driver and front passenger seats, and a powered, lighted in-floor ramp.

Παράλληλα η BraunAbility ανακοίνωσε και το Explorer BraunAbility MXV, το πρώτο SUV παραγωγής με ειδική ράμπα για τα άτομα που κινούνται με αναπηρικό καροτσάκι.

ΠηγήFord

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...