Lamborghini: Η Centenario θα είναι “ο ορισμός του hyper car”

Σχετικά άρθρα

lamborghini-badge-red

Η έκθεση της Γενεύης πλησιάζει και μαζί με αυτήν, πλησιάζει και η αποκάλυψη της Lamborghini Centenario LP770-4. Του μοντέλου με το οποίο η Lamborghini θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την γέννηση του ιδρυτή της, Feruccio.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα για το συγκεκριμένο supercar. Το μόνο που δήλωσε ο CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, είναι ότι “θα έχει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό τόσο από την Huracan, όσο και από την Aventador”. Τώρα, έρχεται ο επικεφαλής R&D της φίρμας, Maurizio Reggiani για να δηλώσει ότι:

Η Centenario είναι ο δικός μας ορισμός του hyper car.

Το μόνο σίγουρο σε αυτό το σημείο, είναι ότι θα διαθέτει άφθονο carbon, V12, ατμοσφαιρικό κινητήρα και ότι θα κατασκευαστεί σε 40 κομμάτια (20 coupe και 20 cabrio). Γνωρίζουμε επίσης ότι έχει ήδη γίνει sold out, οπότε αν κρατούσες περί τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ στην άκρη περιμένοντας να την δεις για να την παραγγείλεις, έχασες την ευκαιρία σου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...