Η Lamborghini Centenario θα είναι κάτι εντελώς νέο, κατοχυρώθηκε το όνομα Egoista

Σχετικά άρθρα

lamborghini-automobile-models-photo-u1

Ξέρουμε ότι η Lamborghini θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης του 2016 την Centenario. Ξέρουμε ότι θα παρουσιαστεί για τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή της φίρμας, Feruccio Lamborghini. Αυτό που μέχρι τώρα όμως υποθέταμε, είναι εντελώς λάθος!

Υποθέταμε ότι η Centenario θα είναι επί της ουσίας μία Lamborghini Huracan με V12 κινητήρα. Η απάντηση του επικεφαλής της φίρμας, Stephan Winkelmann, σε αυτή τη φήμη, δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση:

Αυτό είναι αδιανόητο! Το αυτοκίνητο που θα παρουσιάσουμε θα έχει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό τόσο από την Huracan όσο και από την Aventador.

Renderings του αυτοκινήτου έχουν ήδη παρουσιαστεί σε υποψήφιους πελάτες ενώ άτομο που τα έχει δει, αναφέρει ότι “είναι όμορφο και όχι τόσο ακραίο όσο περιμένετε”. Ο ίδιος ο Winkelmann, δήλωσε ότι είναι ένα αυτοκίνητο που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας. Από εκεί και πέρα, δεν αναφέρθηκε στα μηχανικά του αυτοκινήτου, αν και οι φήμες μέχρι τώρα κάνουν λόγο για έναν ατμοσφαιρικό V12 με χωρητικότητα 6.5 λίτρων και απόδοση 770 ίππων που συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Σε σχετικά νέα, η Lamborghini κατέθεσε αίτηση για κατοχύρωση του ονόματος Egoista. Η αίτηση για την κατοχύρωση του ονόματος κατατέθηκε σε διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων αυτή των οχημάτων αλλά και αυτές των ρούχων και των παιχνιδιών. Να θυμίσουμε ότι η Egoista είναι ένα μονοθέσιο πρωτότυπο που η ίδια η Lamborghini αποκάλεσε “ένα δώρο από την Lamborghini στην Lamborghini… που κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει”. Οπότε η παραγωγή του μάλλον αποκλείεται. Όπως λέμε συνέχεια σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί απλά η εταιρία να θέλει να διατηρήσει το όνομα. Μπορεί όμως να οδηγήσει και σε κάτι… ποτέ δεν ξέρεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Lamborghini Huracan STJ: The Last Dance

Η Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Huracan STJ, με την ειδική αυτή έκδοση να βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μοντέλο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014,...

13χρονος κατέστρεψε μια Lamborghini Huracan

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, μια Lamborghini Huracan Evo κατέληξε σε ένα χαντάκι στο Βανκούβερ και σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός ήταν...