Audi Q2. Teasing συνέχεια

Σχετικά άρθρα

audi q2 teaser (1)

Η Audi συνεχίζει το teasing game του Q2, το νέου της μικρού crossover που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης την 1η Μαρτίου, δίνοντας δύο φωτογραφίες, με το συμπαγές crossover να κρύβεται κάτω από το σεντόνι.

Από αυτές διακρίνονται τα LED φωτιστικά σώματα, όπως και το γενικό σουλούπι του μοντέλου που θα τοποθετηθεί κάτω από το Q3 και θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του VW Group, όμοια με αυτή που φοράει το Α3, το Golf και αρκετά ακόμα. Ο σχεδιασμός του έχει γίνει από τον Marc Lichte, και θα είναι λιγότερο συντηρητικό σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα για να προσελκύσει ένα πιο νεανικό κοινό, κάνοντας το παράλληλα αρκετά customizable. Το μήκος του θα φτάνει τα περίπου τα 4,2 μέτρα και θα προσφέρει περισσότερα από 350 λίτρα χώρο αποσκευών.

audi q2 teaser (2)

Κίνηση θα παίρνει από τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης (TFSI) και πετρελαίου (TDI), μεταξύ των οποίων ο τρικύλινδρος 1000άρης, ο 1.4 TFSI με τα 140 άλογα και ο δίλιτρος TFSI, απόδοσης 230 ίππων. Όσον αφορά στην γκάμα των πετρελαιοκινητήρων, αυτή θα αποτελείται από έναν 1.4 λίτρων, έναν 1.6 λίτρων και έναν 2.0-λιτρο. Τέλος, η γκάμα του Audi Q2 αναμένεται να περιλαμβάνει και plug-in υβριδική έκδοσ, ενώ οι φήμες θέλουν το SQ2 με diesel κινητήρα, όπως και το κορυφαίο RS Q2 με 300 άλογα. Η κίνηση στις απλές εκδόσεις θα μεταφέρεται στους μπροστά άξονα, ενώ το σύστημα τετρακίνησης Quattro θα προσφέρεται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν από το φθινόπωρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα