142686_10_5

Αυτή τη στιγμή, εκτός από το “αγροτικό” Navara και το μεγάλο Atleon, η γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Nissan αποτελείται από το NV200, το Primastar και το NV400. Ήρθε η ώρα όμως για το μεσαίο μοντέλο, να αντικατασταθεί και η Ιαπωνική φίρμα, ανακοίνωσε ότι το μοντέλο που θα αναλάβει αυτό το έργο, θα ονομάζεται NV300.

Οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή είναι πρακτικά ανύπαρκτες αφού το μόνο που αναφέρει η Nissan στην ανακοίνωση της, είναι ότι οι πωλήσεις του ολοκαίνουριου NV –από το Nissan Van– 300 θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Nissan ετοιμάζει τον διάδοχο του Primastar : το νέο Nissan NV300 !

Η Nissan αναμένεται να επεκτείνει την γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της, με την προσθήκη ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου. Συγκεκριμένα το νέο Nissan NV300, θα είναι ένα μεσαίου μεγέθους φορτηγό, ανάμεσα στα NV200 και NV400, αποτελώντας τον   διάδοχο του δημοφιλούς Primastar.

Η εμπορική διάθεση του νέου NV300, θα ξεκινήσει εντός τους τρέχοντος έτος και αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Nissan στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων, διαθέτοντας   μια από τις μεγαλύτερες γκάμες στην Ευρώπη.

Το νέο NV300, εκτός του ότι θα προσφέρει απόδοση και πρακτικότητα στον σύγχρονο επαγγελματία, θα καλύπτεται και από την κορυφαία εργοστασιακή εγγύηση των πέντε ετών / 160.000 χιλιομέτρων.

[/learn_more]