O Tim Cook της Apple παραδέχεται πως “διερευνούν” ένα αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Tim Cook

Ο CEO της Apple παραχώρησε μια συνέντευξη στο Fortune όπου για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως ο τεχνολογικός κολοσσός ασχολείται με την δημιουργία ενός αυτοκινήτου. Ο Cook είπε πως η Apple “απλώς διερευνά” την ιδέα ενός αυτοκινήτου και για την ώρα δεν έχει αποφασίσει αν αυτό θα περάσει στη παραγωγή. Ο Cook ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί πως η Apple, εκτός από κινητά τηλέφωνα, tables και υπολογιστές, πειραματίζεται και με άλλες τεχνολογίες και προϊόντα, και αναφερόμενος στο αυτοκίνητο της Apple είπε:

Αναζητούμε και ερευνούμε τεχνολογίες και κάτι αντίστοιχο κάνουμε και με τα προϊόντα. Σκεφτόμαστε τρόπους με τους οποίους η Apple μπορεί να παρουσιάσει σπουδαία προϊόντα που οι άνθρωποι θα αγαπήσουν αλλά και που θα τους βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Δεν πηγαίνουμε σε πολλές κατηγορίες όπως ξέρετε. Κάνουμε πολλή επεξεργασία. Μιλάμε για πολλά αλλά κάνουμε λιγότερα. Συζητάμε και επιχειρηματολογούμε για πολλά αλλά κάνουμε ακόμη λιγότερα. Έτσι λοιπόν διερευνούμε διάφορα πράγματα και πολλές διαφορετικές τεχνολογίες.

Στην αρχή μάλιστα μπορεί να μην γνωρίζουμε με τι προϊόν τελικά θα καταλήξουμε και αργότερα να δούμε πως μια τεχνολογία μπορεί να κάνει κάποια πράγματα καλύτερα από ότι τα κάνουμε σήμερα οδηγώντας μας σε κάτι μεγαλύτερο και γιατί όχι κάτι τελείως νέο. Μόλις όμως ξεκινήσουμε να ξοδεύουμε χρήματα και αγοράσουμε και τον αντίστοιχο εξοπλισμό τότε είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι για αυτό που έχουμε στόχο να υλοποιήσουμε.

Με απλά λόγια, ο CEO της Apple είπε ως παρότι έχει προχωρήσει στην πρόσληψη εκατοντάδων στελεχών από αυτοκινητοβιομηχανίες, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το αυτοκίνητο θα περάσει στη παραγωγή.

ΠηγήFortune

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr