Η Honda επιβεβαίωσε turbo κινητήρες για τα νέα Accord και CR-V

Σχετικά άρθρα

2016-Honda-Accord-Sedan-84

Στο ετήσιο συνέδριο της Honda, ο CEO της ιαπωνικής εταιρίας, Takahiro Hachigo, εκτός από τις χθεσινές του δηλώσεις για το νέο και διευρυμένο όραμα του για τη μελλοντική γκάμα της, έκανε δηλώσεις και για μερικά νέα μοντέλα της εταιρίας του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι τα νέα Accord και CR-V θα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα με το τελευταίο Civic (αυτό που κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική) και θα κινούνται με νέους downsized turbo βενζινοκινητήρες. Ο λόγος επιλογής της νέας πλατφόρμας για αυτά τα παγκόσμια μοντέλα είναι γιατί αποτελούν μέρος του σχεδίου της εταιρείας να προσφέρει αυτοκίνητα με πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία και ελκυστική σχεδίαση. Κάτω από το καπό τους θα τοποθετηθεί ο νέος 1.500άρης turbo κινητήρας απόδοσης 175 ίππων, που έχει μπει ήδη στο Civic στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Επίσης, ο Hachigo ανέφερε ότι η εταιρία του ψάχνει τρόπους να αυξήσει τη παραγωγή σε “τοπικά” μοντέλα, ώστε να ικανοποιήσει καλύτερα τις κατά τόπους αγορές. Πιο συγκεκριμένα, η Honda θα λανσάρει ένα νέο μεγάλο SUV, με την Acura να ετοιμάζει ένα compact SUV για την Κίνα. Στη Βόρεια Αμερική η παραγωγή των μεγάλων SUV θα μεταφερθεί σε άλλο εργοστάσιο, ώστε να υπάρχει χώρος για το ντεμπούτο του νέου Ridgeline και της επόμενη γενιάς CR-V και Odyssey.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...