Προσωπικό στοίχημα η επιτυχία της FCA για τον Marchionne

Σχετικά άρθρα

marchionne

Δεν κρίνεται μόνο η υστεροφημία του Sergio Marchionne από την επιτυχία ή μη της Fiat Chrysler Automobiles. Κρίνεται και σημαντικό μέρος της προσωπικής του περιουσίας αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός manager έχει μετοχές αξίας 232 εκατομμυρίων δολαρίων ή 213.44 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό το νούμερο, είναι σημαντικά υψηλότερο από το αντίστοιχο άλλων managers. Για παράδειγμα, ο Carlos Ghosn CEO της Renault-Nissan, έχει μετοχές των εταιριών του συνολικής αξίας 49 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Mark Fields της Ford έχει μετοχές αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων και η  Mary Barra της GM έχει μετοχές αξίας 3.2 εκατομμυρίων. Θα μπορούσε να πει κανείς λοιπόν, ότι ο Sergio έχει επενδύσει προσωπικά στον κολοσσό των 24 δισεκατομμυρίων.

Το Bloomberg Billionaires Index πάντως, δείχνει ότι η συνολική περιουσία του Marchionne ξεπερνά τα 270 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει μία ειδική πληρωμή της τάξης των $35 εκατομμυρίων από την συγχώνευση των Fiat και Chrysler. Επίσης, θα αποζημιωθεί με $12 εκατομμύρια όταν αποσυρθεί από την FCA –το 2020;– ενώ έχει δικαίωμα σε 4.32 εκατομμύρια μετοχές της FCA αν ο κατασκευαστής πετύχει τους στόχους του το 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα