Το pickup της Mercedes-Benz θα προσφέρει κορυφαία ασφάλεια και πολυτέλεια

Σχετικά άρθρα

maxresdefault

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Mercedes-Benz ετοιμάζει ένα νέο όχημα που θα μπει στην εξαιρετικά ανταγωνιστικά κατηγορία των pickups. Σύμφωνα με τον Dieter Zetsche όμως, το pickup της Mercedes-Benz θα είναι κάτι διαφορετικό.

Όταν μπαίνουμε σε μία νέα κατηγορία, στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε τα χαρακτηριστικά και τις αξίες της Mercedes σε αυτήν την κατηγορία και πιστεύω ότι είμαστε γνωστοί για την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρουμε.

Δήλωσε ο επικεφαλής της Daimler στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το pickup της Γερμανικής φίρμας θα βασίζεται στο Nissan Navara και λογικά, δεν πρόκειται να παρουσιαστεί πριν τα τέλη του 2018 ή τις αρχές του 2019. Ο Dr Zetsche λέει ότι “πάντα εξετάζουμε τους αντιπάλους μας και βλέπουμε τι κάνουν” ενώ αναφερόμενος στο target group του συγκεκριμένου οχήματος, είπε:

Στοχεύουμε σε premium πελάτες, ιδιωτική χρήση, ελεύθερος χρόνος. Κάποιες επιχειρήσεις, κάποιες οικογένειες.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι δεν αποκλείεται και μία AMG έκδοση.  Δεν είπε κανείς ότι μπορεί να είναι μία full-AMG έκδοση με κάποιον V8 που θα αποδίδει 500 άλογα, αλλά κανείς επίσης δεν μπορούσε να αποκλείσει μία “light-AMG” έκδοση… υπάρχει για παράδειγμα ο twin-turbo V6 με τα 367 άλογα!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...