Νέες πληροφορίες για τη Maserati Alfieri και τη νέα GranTurismo

Σχετικά άρθρα

Maserati GranTurismo Sport

Η Maserati, μετά την πολυπόθητη παρουσίαση της Levante, έχει μπει σε τροχιά ανανέωσης της γκάμας της, και στα πλαίσια της έκθεσης της Γενεύης, ο CEO της εταιρίας, Harald Wester, ρωτήθηκε σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της “τρίαινας”. Το πρώτο πράγμα που ξεκαθάρισε ο Γερμανός είναι ότι το επόμενο μοντέλο δεν θα είναι η Alfieri, με την καθυστέρηση του μοντέλου να είναι γνωστή εδώ και κάτι μήνες, καθώς οι μέχρι τώρα φήμες λένε ότι το λανσάρισμα αυτού θα γίνει κάποια στιγμή μέσα το 2018, και η ανοιχτή έκδοση να ακολουθεί ένα χρόνο αργότερα, με την καθυστέρηση να παίζει ρόλο και η ασταθής αγορά της Κίνας.

alfieri (1)

Ο Wester όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της Alfieri δεν ήταν θετικός να συζητήσει σχετικά με αυτή, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει αν το μοντέλο ακολουθεί το πρόγραμμα, απαντώντας ένα ξερό “χωρίς σχόλιο” για το αν παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά. Τα καλά νέα, όμως, έρχονται για το coupe μοντέλο της εταιρίας, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αυτό αναμένεται το 2017:

Το νέο μοντέλο θα είναι ο αντικαταστάτης του GranTursimo/GranCabrio. Έχουμε ήδη συζητήσει για την Alfieri και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.

Maserati-Levante-live-04

Στις σχετικές ειδήσεις η Maserati θα παρουσιάσει την Levante στην έκθεση της Νέας Υόρκης αργότερα μέσα στον μήνα, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η Maserati, όπως είπε ο Wester θα αυξήσει τις αντιπροσωπείες της, έτσι ώστε έως τα τέλη του έτους να υπάρχουν 130 αντιπρόσωποι της στις Η.Π.Α. Πέρυσι η Maserati πούλησε περίπου 12.000 αυτοκίνητα στη Βόρειο Αμερική, με τον Wester να αναμένει πως το νούμερο αυτό φέτος θα είναι μεγαλύτερο από τις 20.000 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...