Peugeot: Ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέχρι το 2019

Σχετικά άρθρα

Peugeot Fractal Concept (14)

Με τη νομοθεσία για τις εκπομπές ρύπων να γίνεται ολοένα και πιο αυστηρή και στην Ευρώπη, οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναγκαστικά θα στραφούν προς τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα, ώστε να μειωθεί ο μέσος όρος των ρύπων της γκάμας τους. Έτσι, το PSA Group μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων πραγματικής κατανάλωσης, ανακοίνωσε ότι η Peugeot θα γίνει πιο οικολογική μέχρι το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της στρατηγικής και προϊοντικού σχεδιασμού της Peugeot, Jérôme Micheron, μιλώντας σε ολλανδικό μέσο είπε ότι η εταιρία του θα λανσάρει ένα κατεξοχήν ηλεκτρικό μοντέλο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, ενώ θα υπάρχει και plug-in υβριδική έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου, που θα κινείται από έναν μικρό βενζινοκινητήρα, με την ηλεκτρική του αυτονομία να ανέρχεται στα περίπου 50 χλμ.

Ο Micheron δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το είδος του αυτοκινήτου, αλλά η υπόθεση του να δούμε κάποια αντίστοιχη πρόταση με το Toyota Prius, το Nissan Leaf, το Renault Zoe ή το Hyundai Ioniq εμπεριέχει μικρό ρίσκο, ενώ το υψηλόβαθμο στέλεχος συνέχισε λέγοντας ότι η Peugeot δεν έχει αργήσει ώστε να λάβει τα οφέλη της ηλεκτρικής αγοράς.

ΠηγήAutoRAI

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...