Στάχτη μια βελτιωμένη Porsche 911 (993) Turbo μέσα στην έκθεση της Νέας Υόρκης

Σχετικά άρθρα

porsche-993-new-york

Η έκθεση της Νέας Υόρκης κλείνει τις πύλες της, την ερχόμενη Κυριακή και, αντιθέτως με την αντίστοιχη του Detroit, περιλαμβάνει και βελτιωμένα αυτοκίνητα.

Ένα από αυτά που μπορούσαν να θαυμάσουν οι επισκέπτες ήταν και μια βελτιωμένη Porsche 911 (993) Turbo, πιθανόν με πακέτο της RWB. Δώσε έμφαση στη χρήση παρελθοντικού χρόνου, καθώς όπως θα δεις στο παρακάτω video το αυτοκίνητο έγινε παρανάλωμα του πυρός, μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, Javits Center.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κινήθηκε, όταν ξαφνικά ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη και πετάχτηκαν φλόγες από το χώρο του κινητήρα. Η αντίδραση φαίνεται να ήταν άμεση, καθώς η φωτιά σβήστηκε γρήγορα, αν και η ζημιά στο αυτοκίνητο είναι μάλλον ολοκληρωτική.

Πηγήegmcartech

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche έδωσε το video της Taycan Turbo GT που διέλυσε το ρεκόρ της Tesla στο Nurburgring

Στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας η Porsche παρουσίασε την πιο πιο ακραία έκδοση της Taycan, την Turbo GT, και σήμερα η γερμανική εταιρία δημοσίευσε...

Porsche: Το καλοκαίρι η παρουσίαση της υβριδικής 911

Το Νοέμβριο του 2018, η Porsche αποκάλυψε την όγδοη γενιά της 911 (992), με τη γερμανική εταιρία να ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του θρυλικού...
Autoblog.gr