Hyundai: 26 πράσινα αυτοκίνητα το 2020

Σχετικά άρθρα

hyundai-ioniq-1

H Hyundai θέλει να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων, γι’αυτό και μέχρι το 2020, μαζί με την Kia θα προσφέρει στην αγορά 26 “πράσινα” μοντέλα.

Αν το σχέδιο των Κορεαετών προχωρήσει, τότε θα τοποθετηθούν πίσω από την Toyota στην αγορά των πράσινων οχημάτων. Η Hyundai Motor Group, η μητρική της Hyundai και της Kia θέλει έως το 2020 να προσφέρει στην αγορά τουλάχιστον 12 υβριδικά, 6 plug-in υβριδικά, 2 αμιγώς ηλεκτρικά και 2 αυτοκίνητα υδρογόνου. Αυτά τα 26 μοντέλα αναμένεται να κάνουν κοντά στις 300.000 πωλήσεις το 2020, όταν η εταιρία το 2015 κατάφερε και πούλησε 43.000 πράσινα οχήματα. Από τα 26, τα 11 θα είναι μοντέλα της Kia, ανάμεσά τους και το Niro.

Η Hyundai Motor Group για να εξοικονομήσει χρήματα στην ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων της, θα χρησιμοποιεί αρκετά κοινόχρηστα στοιχεία. Παραδείγματος χάρη, όλοι οι ηλεκτροκινητήρες θα έχουν την ίδια διάμετρο, όπως είπε ο Lee Ki-Sang, ο επικεφαλής πράσινων κινητήρων της Hyundai, με τους κινητήρες αυτούς να έχουν διαφορετική απόδοση, μιας και το μόνο που θα κάνει η Hyundai θα είναι να προσαρμόζει το πλάτος του πυρήνα περιέλιξης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...