Η Ferrari δεν κατηγορεί τον Kvyat

Σχετικά άρθρα

Maurizio Arrivabene

Παρά τη συνεχή της βελτίωση, η Ferrari δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη για το 2016. Η καλύτερη ευκαιρία υπήρξε στην Αυστραλία, αλλά η λανθασμένη επιλογή ελαστικών στέρησε τη χαρά από την ομάδα του Maranello. Οι ελπίδες ήρθαν ξανά στην Κίνα, όμως τα πάντα τελείωσαν στην πρώτη στροφή, όταν ο Sebastian Vettel ακούμπησε με τον Kimi Raikkonen, προκειμένου να αποφύγει τον Daniil Kvyat που βρισκόταν στην εσωτερική.

Ο διάλογος μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των Vettel και Kvyat ήταν έντονος, με τον Γερμανό να κατηγορεί τον Ρώσο. Αυτή ήταν η γνώμη του Vettel και όχι γενικότερα της Ferrari, καθώς ο επί κεφαλής της ομάδας, Maurizio Arrivabene, αρνείται να κατηγορήσει τον οδηγό της Red Bull, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι οδηγοί του θα έκαναν το ίδιο.

Ήταν ατύχημα. Είναι μέρος του αγώνα και προφανώς δεν είναι καλό όταν τρακάρουν και οι δύο οδηγοί σου. Αλλά, τι περισσότερο μπορώ να πω; Δεν είναι σωστό να κατηγορούμε κάποιον. Ναι, ο Kvyat ήταν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στη στροφή, αλλά νομίζω πως ο Seb ή ο Kimi θα έκαναν το ίδιο στη θέση του. Φυσικά, αν θέλεις να υπερασπιστείς τη θέση σου, απομακρύνεσαι, αλλά δυστυχώς ο Kimi ήταν εκεί. Αλλά, έτσι είναι οι αγώνες, δεν είναι Monopoly.

Arrivabene-Marchionne

Ο Πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, ασχολείται δυναμικά με τη Formula 1 και δε θέλει να βλέπει την ομάδα του μακριά από τις νίκες. Μετά από έναν κακό αγώνα, ο Καναδο-Ιταλός θέλει να πιστεύει πως η νίκη δεν είναι μακριά, τονίζοντας πως αυτό πρέπει να συμβεί σύντομα.

Έχουμε ανέβει σε όλα τα υπόλοιπα σκαλιά του βάθρου. Είναι καλύτερο να ανεβαίνεις στο ψηλότερο. Είναι απογοητευτικό όταν συμβαίνουν αυτά και ξέρεις ότι έχεις ένα καλό μονοθέσιο, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η πρώτη θέση στο βάθρο. Επειδή το μονοθέσιο είναι καλό, στον αγώνα ήταν δυνατό και η στρατηγική ήταν τέλεια. Έτσι, γυρνάμε σελίδα και κοιτάμε το μέλλον, όντας λίγο πιο θετικοί. Αλλά, δεν είμαστε εκεί. Πρέπει να πάμε εκεί.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...