Ο νικητής του διαγωνισμού για ένα ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

diagonismos

Ο διαγωνισμός για ένα ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο από την BlaBlaToys ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, με περισσότερες από 1.200 συμμετοχές, με την κλήρωση να βγάζει ως νικήτρια την Σταματία Τζίκα. Η Σταματία έχει ήδη ενημερωθεί και εντός των ερχόμενων ημερών θα παραλάβει το δώρο που επέλεξε.

Ωστόσο, όλοι οι υπόλοιποι που πήραν μέρος στον διαγωνισμό και δεν κέρδισαν, δεν είναι χαμένοι, μιας και όποιος επιθυμεί να προχωρήσει στην αγορά ενός ηλεκτρικού παιδικού αυτοκινήτου από την BlaBlaToys έχει έκπτωση 15% έως το τέλος του μήνα, απλά αναφέροντας στη παραγγελία του το Autoblog.gr.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες που δήλωσαν συμμετοχή και τους ευχόμαστε καλή τύχη στους επόμενους διαγωνισμούς που θα λάβουν χώρα σύντομα στο Autoblog.gr, με εξίσου πλούσια δώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr