Teaser Video: Το νέο μεγάλο SUV της Renault για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

Teaser Renault Koleos 2017

Με την έκθεση του Πεκίνο να ανοίγει τις πύλες στις 25 του μήνα, η Renault έδωσε σήμερα το πρώτο teaser video του νέο επταθέσιου crossover της που θα παρουσιάσει εκεί.

Από αυτό δεν φαίνεται καθόλου το αυτοκίνητο, παρά μόνο τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα οποία έχουν LED φώτα ημέρας σχεδιασμού C, όπως στο νέο Megane και Talisman, διαφοροποιώντας τον σχεδιασμό του από το μικρότερο Kadjar.

Το μοντέλο ουσιαστικά θα αποτελεί τη δεύτερη γενιά του Koleos και αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το 2016, ενώ θα τοποθετηθεί πάνω από το Kadjar και κάτω από το Espace. Βασίζεται στην CMF πλατφόρμα, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Nissan, και χρησιμοποιούν τα Kadjar, Nissan Qashqai και X-Trail, με τον υπεύθυνο σχεδιασμού της εταιρίας, Laurence van den Acker, να έχει δηλώσει ότι το νέο μοντέλο θα είναι “εντελώς διαφορετικό” από το τρέχον μοντέλο και μεγαλύτερο σε διαστάσεις.

Θα έχει μήκος κοντά στα 4,7 με 4,8 μέτρα, και ο σχεδιασμός του θα είναι “πολύ πιο σοβαρός, πολύ πιο high-end και πολύ πιο σοφιστικέ”. Αυτό που δεν ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι το όνομα, που θα του δώσει η γαλλική εταιρία, με τις τελευταίες πληροφορίες από την χώρα προέλευσης να λένε ότι θα ονομαστεί Maxthon, υπόθεση που συνηγορεί η καταχώρηση των δικαιωμάτων του ονόματος στο κινέζικο γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...