Ο Elon Musk εισέρχεται και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σχετικά άρθρα

Elon Musk

Ο Elon Musk μιλώντας πρόσφατα σε ένα συνέδριο μεταφορών στη Νορβηγία δήλωσε πως έχει στα πλάνα του “κάτι” για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Όπως είπε ο Musk:

Έχουμε μια ιδέα για κάτι που δεν είναι ακριβώς λεωφορείο, αλλά θα έλυνε το πρόβλημα της πυκνότητας σε καταστάσεις εντός πόλεως. Τα αυτόνομα οχήματα είναι το κλειδί. Συμφωνώ πως πρέπει να λυθεί το πρόβλημα της αστικής μεταφοράς.

Υπάρχει ένας νέος τύπος αυτοκινήτου ή οχήματος που θα ήταν ότι έπρεπε για αυτό και το οποίο θα μεταφέρει τους ανθρώπους στον τελικό τους προορισμό και όχι μόνο στη στάση του λεωφορείου. Δε θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό. Πρέπει να είμαι προσεκτικός στο τι λέω.

O Musk όπως διάβασες, ήταν ιδιαιτέρως αινιγματικός στις δηλώσεις του και δεν αποκάλυψε αν το “κάτι” που ετοιμάζουν είναι κάποιο λεωφορείο ή κάποιου είδους αυτόνομου ταξί. Ο Musk έχει αρχίσει να μεταμορφώνει τις μεταφορές του ανθρώπου, είτε με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla, είτε με τα διαστημικά ταξίδια της SpaceX, είτε με το Hyperloop project που βρίσκεται σε εξέλιξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...