Πρώην πρωθυπουργός της Τσεχίας διέλυσε αυτή τη Ferrari 599 GTB

Σχετικά άρθρα

1374586889481067927

Το περασμένο Σάββατο ο Josef Tosovsky προκάλεσε ένα ατύχημα πολλών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να καταστρέψει ολοσχερώς τη Ferrari 599 GTB που οδηγούσε, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά.

Το ατύχημα έγινε στον δρόμο Georgetown Pike της πολιτείας της Virginia των Η.Π.Α., και σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας ο Tosovsky κινούταν σε έναν λόφο και ξαφνικά παρατήρησε κυκλοφοριακή κίνηση και ένα σταματημένο αυτοκίνητο να περιμένει να κάνει μια αριστερή στροφή. Γνωρίζοντας ότι δεν θα είχε αρκετό χρόνο για να σταματήσει και για να αποφύγει μια οπίσθια σύγκρουση, πέρασε πάνω από την διπλή κίτρινη γραμμή, με αποτέλεσμα να είχε μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση με ένα Acura RSX.

1843849526504476666

Αυτό σταμάτησε, αφού χτύπησε σε έναν στύλο, ενώ η εκτός ελέγχου 599 συγκρούστηκε και με μια BMW και στη συνέχεια χτύπησε ένα pickup. Όπως προείπα, ως εκ θαύματος μόνο ο συνεπιβάτης της 599 και ο οδηγός και συνεπιβάτης του Acura μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 65-χρονος Tosovsky συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ για όσους δεν γνωρίζουν διετέλεσε πρωθυπουργός της Τσεχίας για 7 μήνες, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 1998.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...