Η Pagani παρουσίασε το πακέτο Pacchetto Tempesta για την Huayra

Σχετικά άρθρα

Pagani_Huayra_Pacchetto_Tempesta_07

Πριν δύο εβδομάδες η Lamborghini παρουσίασε ένα νέο αεροδυναμικό bodykit για την Huracan, το κόστος του οποίου είναι σχεδόν €20.000. Κάτι αντίστοιχο ετοίμασε και η Pagani, καθώς παρουσίασε το σκληροπυρηνικό πακέτο Pacchetto Tempesta, για την Huayra με κόστος €160.000, χωρίς φόρους.

Pagani_Huayra_Pacchetto_Tempesta_06

Αυτό αποτελείται από αρκετές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, οι οποίες έχουν γίνει σε συνεργασία με την ιταλική Dallara και περιλαμβάνει νέο μεγάλο εμπρός splitter, νέο πάτωμα καθώς και νέο διαχύτη. Ακόμα υπάρχουν, νέου σχεδίου, ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21″ πίσω, κάθε μια από τις οποίες είναι ελαφρύτερες κατά 1,1 κιλό και 2,5 κιλά αντίστοιχα.

Pagani_Huayra_Pacchetto_Tempesta_05

Τέλος, η μεγαλύτερη αεροδυναμική φόρτιση που προσφέρει το πακέτο, έκρινε απαραίτητες τις αλλαγές και στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, όπου υπάρχουν νέα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 4 δρόμων της Ohlins.

Το πακέτο μπορεί να τοποθετηθεί και από τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες του ιταλικού hypercar, με τον 6-λιτρο twin-turbo V12 κινητήρα της AMG ειδικά κατασκευασμένο για την Pagani, να παραμένει απαράλλαχτος και να αποδίδει 730 άλογα και 1.100 Nm ροπής.

Pagani_Huayra_Pacchetto_Tempesta_08

Η Pagani δεν ανακοίνωσε αν αλλάζουν οι επιδόσεις του αυτοκινήτου, με την “απλή” Huayra να επιταχύνει για τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτ., έχοντας τελική ταχύτητα 370 χλμ/ώρα, αν και αναφορές λένε ότι τα νέα μέρη έχουν μειώσει κατά ελάχιστα το βάρος του αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...