Αγόρασε ένα τεράστιο Knight XV με €500.000

Σχετικά άρθρα

Knight XV (5)

Το Conquest Knight SV είναι ένα πολυτελές θωρηκτό, τανκ καλύτερα, για τις καθημερινές μετακινήσεις εκείνου που αναζητά την μέγιστη ασφάλεια μέσα στο αυτοκίνητο. H Conquest Vehicles κατασκεύασε μόλις 100 αυτοκίνητα, τα οποία εφοδιάζονται είτε με ένα 6,8 λίτρων V10 κινητήρα της General Motors στον οποίο έχει τοποθετηθεί σύστημα αιθανόλης E85, είτε με ένα 6,7-λίτρων πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 300 ίππων. Και τα δύο σύνολα συνδυάζονται με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και φυσικά είναι τετρακίνητο, ενώ το μεγαλύτερο θωρακισμένο SUV του κόσμου έχει βασιστεί πάνω σε στρατιωτικά οχήματα.

Το συγκεκριμένο που βλέπεις διαθέτει τον δεκακύλινδρο κινητήρα βενζίνης και έχοντας διανύσει 17.010 χλμ, αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Πωλείται έναντι του ποσού των 565.000 δολαρίων (€500.000) και στο εσωτερικό του μπορείς να βρεις Playstation 4 και iPad για να περνάει η ώρα σου, ενώ όλη η καμπίνα είναι ντυμένη με εξαιρετικής ποιότητας δέρμα. Επίσης υπάρχει σύστημα ενδοεπικοινωνίας, σειρήνα, σύστημα νυχτερινής όρασης,  ψυγείο, τραπέζι εργασίας και άλλα πολλά.

Περιττό να πω, ότι διαθέτει αλεξίσφαιρα τσάμια, με το σώμα και το πάτωμα να προσφέρουν θωράκιση. Για τη κατασκευή του χρειάστηκαν περισσότερες από 4.000 ώρες αφού όλο γίνεται στο χέρι, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 238 λίτρα. Ζυγίζει 5.897 κιλά και οι ζάντες του, είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο 6061, έχουν διάσταση 22.5″, και φορούν ελαστικά 385/65 έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί παντού!

 

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...