Το 2018 το νέο Audi A1

Σχετικά άρθρα

Audi-A1

Ένα κύκλο ζωής 8 χρόνων φαίνεται ότι θα έχει το μοντέλο της γερμανικής εταιρίας για την supermini κατηγορία. Το Audi A1 παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 2010 και σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία, η νέα γενιά του αυτοκινήτου θα παρουσιαστεί σε δύο χρόνια, ίσως πάλι στην ελβετική έκθεση.

Αναμένεται να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, με το μήκος του να αγγίζει τα 4 μέτρα, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι εσωτερικοί χώροι. Ακόμα, στον προαιρετικό εξοπλισμό θα διατίθεται το Virtual Cockpit, με την 12.3-ιντσών οθόνη αντί για πίνακα οργάνων, διατηρώντας παράλληλα την κεντρικά τοποθετημένη οθόνη.

Σχεδιαστικά η Audi, παίζοντας σε γνωστό ταμπλό, δεν αναμένεται να αλλάξει δραστικά την εμφάνιση του Α1, έχοντας μια εξελικτική εμφάνιση, ενώ θα συνεχίσει να το προσφέρει σε 3-θυρες και 5-θυρες εκδόσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα ταινία για την επική μάχη Lancia και Audi στο Group B

Ο Daniel Bruhl (The King’s Man) και ο Riccardo Scamarcio (A Haunting in Venice) ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία δράσης...

Η ABT κάνει το αγωνιστικό Audi R8 LMS GT2 νόμιμο για χρήση σε δημόσιους δρόμους

Η ABT Sportsline παρουσίασε το XGT που είναι ουσιαστικά ένα R8 LMS GT2 που μπορεί να κινηθεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους. Το αυτοκίνητο φορά...