Ίδιο κινητήρα με τη Ferrari θέλει το 2017 η Toro Rosso

Σχετικά άρθρα

Toro Rosso

Η μοναδική ομάδα του grid που χρησιμοποιεί κινητήρες του 2015 είναι η Toro Rosso. Η ιταλική ομάδα αντικατέστησε τη Renault με τη Ferrari, ωστόσο η συμφωνία έκανε λόγο για προμήθεια κινητήρων της περσινής σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι η STR11 δεν διαθέτει την ίδια δύναμη με τη Ferrari.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν αυτό να σταματήσει το 2017, γι’ αυτό και κάνουν ήδη λόγο για ισότιμους κινητήρες, ώστε να απολαμβάνουν και τις αναβαθμίσεις, κάτι που δεν ισχύει φέτος. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Toro Rosso, James Key, δηλώνει μεν ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τη Scuderia, αλλά από την άλλη εκφράζει το παράπονό του για την έλλειψη των αναβαθμίσεων.

Από αυτά που έχουμε μέχρι στιγμής για την επόμενη χρονιά, νομίζω ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τον τωρινό κινητήρα. Δεν υπάρχει ανάπτυξη, είναι μια περσινή μονάδα. Η Ferrari κάνει εξαιρετική δουλειά με την υποστήριξη που μας δίνει, αλλά θα ήταν ωραίο αν είχαμε έναν κινητήρα θα αναβαθμίζεται.

Τίποτα δε θεωρείται δεδομένο για το 2017, συνεπώς θα πρέπει να περάσουν μήνες μέχρι να δούμε αν η Toro Rosso θα χρησιμοποιεί ίδιους κινητήρες με τη Ferrari το 2017.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...