Σκοτώθηκε ο οδηγός του Moto2, Luis Salom

Σχετικά άρθρα

Luis Salom

Για μία ακόμα φορά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θρηνεί. Πριν από λίγο, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Luis Salom, οδηγού του Moto2, μετά από το ατύχημα που είχε στα σημερινά δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά, στο Circuit de Barcelona-Catalunya. Ο οδηγός της SAG Team έφυγε εκτός με πολλά χιλιόμετρα στη στροφή 12, χτυπώντας πάνω στα προστατευτικά, 25 λεπτά πριν από τη λήξη της περιόδου.

Λόγω της σοβαρότητας του ατυχήματος, στο σημείο έφτασαν δύο ιατρικά αυτοκίνητα, αλλά και ελικόπτερο. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε οδικώς στο Γενικό Νοσοκομείο Βαρκελώνης, εκεί όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν τον Ισπανό στη ζωή, ωστόσο ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στις 16:55 τοπική ώρα (18:55 ώρα Ελλάδας).

Ο Salom αγωνιζόταν από το 2014 στο Moto2, παίρνοντας μέρος σε 41 αγώνες, ενώ σε τρεις από αυτούς ανέβηκε στο βάθρο. Πήρε τη δεύτερη θέση στον πρώτο φετινό αγώνα, ενώ το 2012 στο Moto3 είχε τερματίσει στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=sR4edWcqrNE

ΠηγήMotoGP

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...