Ο αναβάτης που πάτησε το φρένο άλλου αναβάτη τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού για όλο το 2018

Σχετικά άρθρα

Η παγκόσμια ομοσπονδία μοτοσυκλετισμού (FIM) ανακοίνωσε πως επέκτεινε την τιμωρία της στον Romano Fenati από τους 2 στους 6 αγώνες, απαγορεύοντάς του την συμμετοχή σε άλλο αγώνα μέχρι το τέλος του 2018, μετά την κίνησή του να πατήσει την μανέτα του φρένου της μοτοσυκλέτας του Stefano Manzi, ενώ πήγαιναν με 250 χλμ/ώρα στην πίστα του Μισάνο.

Ο Fenati στην απολογία του ισχυρίστηκε πως τον προκάλεσε ο Manzi γι’αυτό και αντέδρασε έτσι, αλλά η FIM δεν πείστηκε από τη δικαιολογία του και έτσι προχώρησε στον αποκλεισμό του από τους αγώνες για το υπόλοιπο του 2018.

Η FIM καταλήγει πως ο Fenati θα πάρει αγωνιστική άδεια για το 2019 μονάχα αν συμμορφωθεί και τηρήσει τους κανονισμούς, ενώ στο επόμενο παράπτωμά του, ο αποκλεισμός του από τους αγώνες θα είναι δια βίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...