Electra Meccanica Solo, μονοθέσιο τρίκυκλο ηλεκτρικό με 200 χλμ αυτονομία

Σχετικά άρθρα

Electra_Meccanica_Solo_02

Πριν τη συγκεκριμένη είδηση, την Electra Meccanica δεν την γνώριζα, αλλά φαίνεται ότι έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την αστική μετακίνηση, που ίσως με κάνει την απομνημονεύσω.

Η εταιρία από το Βανκούβερ του Καναδά, παρουσίασε το παραπάνω τρίκυκλο ηλεκτρικό μονοθέσιο, το οποίο πρακτικά έρχεται αντιμέτωπο με το Renault Twizy, αλλά και διάφορα άλλα ηλεκτρικά scooters.

Ονομάζεται Solo, (εξαιτίας της μονής θέσης) και σχεδιαστικά φέρνει πολύ σε…μπότα. Το αυτοκίνητο είναι αποτέλεσμα των Henry Reisner και Jerry Kroll, που έχουν μακρά ιστορία στο χώρο, και βασίζεται στην ιδέα του παλιού Corbin Sparrow.

Electra_Meccanica_Solo_04

Όταν πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή, το κόστος του αναμένεται να αγγίζει τα 15.300 δολάρια (€13.450), κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέχρι τον επόμενο μήνα.

Το μήκους 3,05 μέτρων αυτοκίνητο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 82 ίππων, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 210 χλμ/ώρα, και την αυτονομία του να φτάνει τα 200 χλμ., με την φόρτιση σε επιπέδου 2 φορτιστή να διαρκεί 3 ώρες.

Τέλος, η εταιρία αναφέρει ότι από τη στιγμή που το 90% των καθημερινών αναγκών γίνεται μόνο με έναν επιβάτη, το Solo μοιάζει με σοφή επιλογή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...