22ο Ηπειρωτικό mini Rally “AutoTest”

Σχετικά άρθρα

rally

Στα Ιωάννινα, το διήμερο 16 και 17 Ιουλίου θα διεξαχθεί το 22ο Ηπειρωτικό mini Rally “AutoTest”. Αυτός είναι ο 4ος στη σειρά αγώνας του νέου θεσμού Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος που αποτελεί κομμάτι του «Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλου (Super Cup OMAE).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας περιλαμβάνει συνολικά 163,66 χλμ, εκ των οποίων τα 55,29 χλμ είναι το σύνολο των δύο επαναλαμβανόμενων ειδικών διαδρομών που αποτελούνται από 3 περάσματα της κλασσικής ειδικής διαδρομής Δωδώνη μήκους 11,88 χλμ και 3 περάσματα από τη νέα ειδική διαδρομή, Μάρμαρα μήκους 6,55 χλμ.

Το service park του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Πανηπειρωτικού Σταδίου, ενώ ο τερματισμός έχει προγραμματισθεί για το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κόστη συμμετοχής του αγώνα μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

22ο Ηπειρωτικό mini Rally “AutoTest”

Το αθλητικό σωματείο ΕΛΕΤΑ ανακοινώνει, μετά από την έγκριση της ΟΜΑΕ, τη διεξαγωγή του 22ου ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ mini RALLY “AUTOTEST”, στα Ιωάννινα, στις 16 & 17 Ιουλίου 2016. Το 22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY “AUTOTEST” είναι ο 4ος στη σειρά αγώνας του νέου θεσμού «Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος» που αποτελεί κομμάτι του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (SUPER CUP OMAE)».

Μέγας χορηγός του αγώνα και φέτος, όπως επίσης και χορηγός ονομασίας, είναι το Ι.ΚΤΕΟ Autotest στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων. Το 22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY “AUTOTEST” θα ήταν φοβερά δύσκολο να γίνει χωρίς την αμέριστη υποστήριξη και αρωγή για άλλη μία χρονιά της Περιφέρειας Ηπείρου, των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης και του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων. Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, το 22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY “AUTOTEST”, περιλαμβάνει συνολικά 163,66 km αγώνα εκ των οποίων τα 55,29 km είναι το σύνολο των δύο επαναλαμβανόμενων ειδικών διαδρομών που αποτελούνται από 3 περάσματα της κλασσικής ειδικής διαδρομής ΔΩΔΩΝΗ μήκους 11,88 km και 3 περάσματα από τη νέα ειδική διαδρομή, ΜΑΡΜΑΡΑ μήκους 6,55 km.

Το service park του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο χώρο του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ που μας παραχωρήθηκε μαζί με την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη της διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Ο τερματισμός έχει προγραμματισθεί για το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων.

Οι διαδρομές του αγώνα, όπως επίσης και in car περάσματα από τις ειδικές διαδρομές μπορείτε να τα βρείτε στις σελίδες της λέσχης στο INTERNET (αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω).

Στα πλαίσια της αναβίωσης του ιστορικού θεσμού που ονομάζεται ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY και σε συνέχεια της παράδοσης των παροχών προς τους αγωνιζόμενους που μας τιμούν με την συμμετοχή τους, η ΕΛΕΤΑ παρέχει για το 22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY “AUTOTEST” τα εξής:

1. Παράβολο συμμετοχής στον αγώνα 240€ ανεξαρτήτως κυβισμού του αυτοκινήτου, ενώ για τα τοπικά πληρώματα με αθλητές της ΕΛΕΤΑ το παράβολο είναι 130€,

2. Δωρεάν διανυκτέρευση των πληρωμάτων, εκτός Ιωαννίνων, σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου,

3. Δωρεάν μεταφορά του αγωνιστικού τους αυτοκινήτου από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (κατόπιν συνεννοήσεως), σημειωτέων ότι το 50% της δαπάνης αυτής καλύπτεται από την ΟΜΑΕ,

4. Για τις ομάδες των αγωνιζομένων η ΕΛΕΤΑ έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για την διαμονή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ίδιο ξενοδοχείο.

5. Και όπως κάθε χρονιά η ΕΛΕΤΑ, θα βραβεύσει με κύπελλα τα τρία πρώτα πληρώματα κάθε κατηγορίας , ανεξάρτητα από το αν συμπληρώθηκε η κατηγορία Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY “AUTOTEST” ξεκινάνε στις 20 Ιουνίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ΕΛΕΤΑ , Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Κέντρο , Ακτή Μιαούλη, Ιωάννινα, Τηλ. και FAX. 26510-26777, Κιν. 6944-585853, 6944-660091, 6947-729149 και Email : [email protected].

Οι ενδιαφερόμενοι , αλλά και όσοι φίλοι του Σπορ που θέλουν να παρακολουθήσουν τον Αγώνα, παρακαλούνται να επισκέπτονται τις σελίδες μας http://www.eleta.eu/ http://www.facebook.com/groups/eleta/ και http://www.facebook.com/eletasport/, για να έχουν έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για ότι αφορά τον Αγώνα .

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...