Τα πρώτα review των Fiat 124 Spider και Abarth 124 Spider

Σχετικά άρθρα

160607_Abarth_124_12

Ξεκίνησαν να ανεβαίνουν στο YouTube τα πρώτα review των Fiat 124 Spider και Abarth 124 Spider. Τα μοντέλα έκαναν ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, με το Abarth 124 Spider να ξεκινά στην Ελλάδα από τις 41.500 ευρώ, ενώ το 124 Spider ξεκινά από τις 31.000 ευρώ.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Fiat αναγκάστηκε να αποσύρει τον οδηγό του 124 Spider στην Αργεντινή, επειδή ορισμένοι βρήκαν πως περιείχε σεξιστικές συμβουλές στους οδηγούς. Π.Χ, η Fiat μέσα στον οδηγό έγραφε:

Αν η φούστα μιας γυναίκας είναι πολύ κοντή, ή η γυναίκα έχει ωραία πόδια, προτείνουμε αυτή να ταξιδέψει στο πίσω κάθισμα, για να διατηρήσει ο οδηγός τη συγκέντρωσή του.

Ενδεχομένως, η Fiat να τα έγραψε αυτά με χιούμορ, αλλά οι άνθρωποι στην Αργεντινή δεν γέλασαν και έτσι ανάγκασαν την εταιρία να ζητήσει συγνώμη μέσω Twitter και να αποσύρει τον οδηγό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...