Πως ντριφτάρεις και πας αμέσως φυλακή

Σχετικά άρθρα

657104

Στην μακρινή Αυστραλία ένας νεαρός έσπασε το φράγμα της βλακείας θα λέγαμε, μιας και όπως απαθανάτισε μία κάμερα ενός φορτηγού που ήταν σταματημένο στο απέναντι φανάρι, ο νεαρός  έκανε drift σε δημόσιο χώρο και μάλιστα μπροστά σε περιπολικό.

Το χρονικό της βλακείας ξεκίνησε όταν άναψε το πράσινο φως για τον νεαρό οδηγό. Τότε ο νεαρός με απίστευτη ορμή, ξεχύνεται προσπαθώντας να κάνει drift με το αυτοκίνητό του. Βέβαια ο εν λόγο νεαρός πρέπει να ήταν τυφλός, μιας και στο απέναντι φανάρι ήταν ένα περιπολικό.

Η αντίδραση του οδηγού που στο φορτηγό του είναι η τοποθετημένη κάμερα που καταγράφει το γεγονός, είναι η μόνη αντίδραση που μπορεί να έχει κανείς σε τέτοια περιστατικά!

https://youtu.be/jOgG22j4dj4

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...