Ο Lewis Hamilton θέλει να φτιάξει μια ειδική έκδοση για την Mercedes-AMG

Σχετικά άρθρα

lewis_hamilton_mercedes_amg_gt_r2

Ο Lewis Hamilton σε συνέντευξη του σε αυστραλιανό μέσο κατά την διάρκεια του Goodwood Festival of Speed, αποκάλυψε ότι θέλει να βγάλει μια ειδική έκδοση σε περιορισμένη παραγωγή για ένα μοντέλο Mercedes-AMG, με τον τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητή της F1 να τονίζει:

Μου είπαν ότι έτρεχαν αυτό το project και θα τους άρεσε να εμπλακώ. Μου έδειξαν το αυτοκίνητο και όταν το είδα για πρώτη φορά το είχαν ήδη σχεδιάσει. Είχα όλες αυτές τις ιδέες, αλλά δεν μπορούσαν να τις προστεθούν σε αυτό το [GT R] μοντέλο.

Είναι ήδη αρκετά φοβερό, αλλά τους είπα ότι ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να κάνω κάτι, για το οποίο θα μπορούσα να δώσω τα δικά μου spec.

lewis_hamilton_mercedes_amg_gt_r

Ο 31-χρονος Βρετανός δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την γερμανική εταιρία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Έχουμε μιλήσει για να κάνουμε μια περιορισμένη παραγωγή, την LH Series, κάποια στιγμή. Το αν θα είναι αυτό το [AMG GT] ή κάποιο άλλο, δεν θα με νοιάζει.

Είμαι μαζί με την Mercedes από τα 13 μου, έτσι είναι το τέλειο μέρος για μένα ώστε να ξεκινήσω να κάνω κάτι στο μέλλον, χρησιμοποιώντας την ειδίκευση τους. Δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία να δουλέψεις μαζί τους.

Κλείνοντας, ο Hamilton είπε:

Το γεγονός πως τρέχω με μονοθέσια της F1, ξέρω την καλύτερη απόδοση του κάθε αυτοκινήτου. Έτσι, για να είναι σε θέση να εξάγω από αυτό και να βοηθήσω στην ανάπτυξη ενός αυτοκινήτου και να το στήσω με ένα τρόπο που οι άνθρωποι δεν θα έχουν δοκιμάσει ποτέ, είναι κάτι που θέλω και είμαι σε θέση να κάνω.

Mercedes-AMG-GT R

Δεν υπάρχει κανείς άλλος που μπορεί να στήσει το αυτοκίνητο όπως μπορώ εγώ. Είμαι προκατειλημμένος, αλλά το να είμαι σε θέση να πάρω την εμπειρία 23 χρόνων και να την βάλω σε ένα αυτοκίνητο δρόμου παραγωγής, νομίζω ότι θα ήταν φοβερό.

Με αυτά κατά νου, το σπορ αυτοκίνητο του LH θα πρέπει να έχει ακραία επίπεδα κάθετης δύναμης και πρόσφυσης, ενεργή αεροδυναμική, και πολύ δύναμη, με τον Hamilton να λέει ότι οι V12 είναι οι αγαπημένοι του κινητήρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...