Πλούσιος 21χρονος εξαγριώνεται με αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο

Σχετικά άρθρα

21 year old

Όταν είσαι 21 χρονών, έχεις βρει έτοιμα πολλά χρήματα από την οικογένειά σου και δεν έχεις την κατάλληλη ανατροφή, τότε συμπεριφορές σαν αυτή που θα δεις δεν είναι κάτι το παράλογο. Πρόκειται για τον Aleem Iqbal, ο οποίος πριν από 2 χρόνια είχε πέσει θύμα εμπρησμού. Ο Βρετανός πρωταγωνιστεί και πάλι, αλλά αυτή τη φορά για κάτι διαφορετικό.

Ο 21χρονος παρέλαβε πρόσφατα μία Lamborghini Aventador SV Roadster και η αστυνομία τον σταμάτησε για έναν τυπικό έλεγχο στο Digbeth του Birmingham. Αν δε γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε, aeasτο video βλέπουμε τον ίδιο να καταγράφει με τον κινητό του τηλέφωνο τους αστυνομικούς (βλακωδώς κάθετα), τους οποίους μιλά απρεπώς.

Οι ίδιοι δεν τον συλλαμβάνουν -προφανώς επειδή γνωρίζουν ότι χρήμα = δύναμη- και αποχωρούν από το σημείο. Νομίζω πως σε αντίστοιχη περίπτωση με έναν απλό πολίτη, θα τον είχαν συλλάβει εντός 2 λεπτών.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr