Οι επίσημες τιμές της Alfa Romeo Giulia στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Alfa-Romeo-Giulia-2016-44

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Alfa Romeo μόλις ανακοίνωσε τον επίσημο τιμοκατάλογο της πολυαναμενόμενης Giulia για την εγχώρια αγορά, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει για το κοινό.

Αρχικά, η ιταλική μπερλίνα θα προσφέρεται αρχή μόνο με τον 2.2-λίτρων πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 150 ή 180 ίππους, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, καθώς και τον 2.9 V6 bi-turbo των 510 ίππων, της κορυφαίας QV.

Η έκδοση με τους 150 ίππους διατίθεται με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο, και ξεκινάει από τα €37.400 και €39.650 αντίστοιχα.

Η έκδοση με τους 180 ίππους διατίθεται με το πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού Super, με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο, και ξεκινάει από τα €40.500 και €42.750 αντίστοιχα.

Alfa Romeo Giulia 2016 (72)

Τέλος, η Giulia QV μπορεί να αποκτηθεί στην τιμή των €112.500, με τις παραπάνω τιμές να αναφέρονται σε αγορά μετρητοίς συνδυαστικά με ειδική έκπτωση.

Εναλλακτικές επιλογές για την απόκτηση της Giulia είναι συνδυαστικά με έκπτωση €500 για τις εκδόσεις πετρελαίου, και €1.500 για την έκδοση βενζίνης + 5 χρόνια εγγύηση + 5 χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης με ευνοϊκή χρηματοδότηση για 5 χρόνια με επιτόκιο 3,9% μέσω FCA Bank + 5 χρόνια εγγύηση + 5 χρόνια οδική βοήθεια + 5 χρόνια service.

Αναλυτικότερα, οι προωθητικές ενέργειες για τη νέα Giulia έχουν ως εξής:

  • 1η επιλογή:

Μόνο Έκπτωση:
1500 € για τις εκδόσεις πετρελαίου με μηχανικό κιβώτιο
2000 € για τις εκδόσεις πετρελαίου με αυτόματο κιβώτιο
3000 € για την έκδοση 2.9 510hp QV

  • 2η επιλογή:

Έκπτωση €500 για τις εκδόσεις πετρελαίου ή 1500 € για την QV + 5 χρόνια εγγύηση + 5χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service

  • 3η επιλογή:

3 χρόνια εγγύηση + 5 χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service + 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9% μέσω FCA Bank. Η ενέργεια αυτή δεν συνδυάζεται με έκπτωση.

Alfa Romeo Giulia 2016 (35)

Η βασική έκδοση Giulia περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό οθόνη TFT 3.5’’ πολλαπλών λειτουργιών, μηχανική ρύθμιση καθισμάτων 6 θέσεων, μαύρα υφασμάτινα καθίσματα, μαύρο εσωτερικό διάκοσμο στο ταμπλό, start button στο τιμόνι που είναι δερμάτινο, cruise control, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρα φώτων, ηλεκτρικό χειρόφρενο, αισθητήρα βροχής, κορυφαία συστήματα ασφάλειας (IBS, LDW, FCW, BSM), ζάντες αλουμινίου 16’’, αλουμινένιες δαγκάνες φρένων, προβολείς ομίχλης, εμπρός προβολείς αλογόνου και φώτα ημέρας, πίσω φώτα LED, μονή χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, Alfa DNA, Σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης 6.5’’ (ραδιόφωνο, MP3, aux-in, Bluetooth), Start & Stop.

Alfa Romeo Giulia 2016 (17)

Η έκδοση Super προσφέρει εκτός των παραπάνω αλουμινένια μαρσπιέ θυρών, καθίσματα με ύφασμα και δέρμα, διαθεσιμότητα 2 τόνων ταμπλό και πάνελ θυρών, ζάντες αλουμινίου 17’’ και διπλή απόληξη εξάτμισης.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του πακέτου Luxury, το οποίο είναι διαθέσιμο στα επίπεδα εξοπλισμού Super και περιλαμβάνει δερμάτινα καθίσματα, πάνελ θυρών και υποβραχιόνιο από δέρμα υψηλής ποιότητας pieno fiore. Τα εσωτερικά του πακέτου είναι διαθέσιμα σε 4 χρωματισμούς.

Alfa Romeo Giulia 2016 (22)

Η νέα Giulia θα διατίθεται σε 13 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, 3 παστέλ χρώματα, 8 μεταλλικά και 2 τριπλής επίστρωσης.

Τέλος, η κορυφαία Quadrofoglio περιλαμβάνει επιπρόσθετα τον παρακάτω εξοπλισμό: ζάντες αλουμινίου 19’’, μαύρες δαγκάνες φρένων, προβολείς bi-xenon και AFS, Led DRL και πίσω φώτα, 4απλή απόληξη εξάτμισης, πίσω διαχύτη, καθίσματα από δέρμα και Alcantara, ταμπλό από ανθρακονήματα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες με λειτουργία Autodim, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, Alfa D.N.A. Pro (με Race Mode), Alfa Active Suspension System, Alfa Chassis Domain Control.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...