Δύο τζετ κινητήρες στο αυτοκίνητό σου, γιατί όχι;!

Σχετικά άρθρα

Insanity-Jet-Car-013

Η παραφροσύνη έχει όνομα και ακούει στο Ryan McQueen. Ο Αμερικάνος ιδιοκτήτης αυτού του αυτοκινήτου, ο οποίος τοποθέτησε δύο jet κινητήρες αεροσκαφών, προερχόμενους από την Rolls-Royce, ικανοί να καταπιούν 400 λίτρα καυσίμου μέσα σε μόλις 2 λεπτά!

Όλα ξεκίνησαν το 2004, όταν ο McQueen βρέθηκε σε έναν αγώνα dragster στο Έντμοντον. Αυτό ήταν. Η καρδιά του ερωτεύτηκε τα jet αυτοκίνητα και αποφάσισε να δημιουργήσει και ο ίδιος ένας. Παρά το γεγονός πως είχε ελάχιστη γνώση για τα συγκεκριμένα dragster αυτοκίνητα, ο ίδιος τελικά δημιούργησε ένα όχημα που διαθέτει όχι έναν, αλλά δύο jet κινητήρες στην πλάτη του.

Ξόδεψε πέντε χρόνια της ζωής του, μόνο για να καταλήξει τελικά στο σχήμα του αυτοκινήτου, που είναι εμπνευσμένο από την Ferrari Enzo. Πλέον, μετά από 12 χρόνια και περίπου 90.000 δολάρια λιγότερα στον τραπεζικό του λογαριασμό, περιμένει μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να πάρει την έγκριση για να τρέχει με αυτό σε αγώνες dragster. Θεωρητικά, το αυτοκίνητο έχει μέγιστη ταχύτητα 650 χλμ/ώρα και και θέλω να δω video, με το πως μπορεί αυτό το θηρίο να μείνει στην ευθεία σε έναν αγώνα dragster.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...