VW Golf GTI καταδιώκεται από την αστυνομία και καταλήγει σε… ράγες!

Σχετικά άρθρα

VW Golf GTI

Ακόμα κι αν έχεις σημειώσει κάποια παράβαση ή έχεις ακατάλληλα αντικείμενα στο αυτοκίνητό σου, είναι προτιμότερο να σταματήσεις όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία, διότι διαφορετικά θα ακολουθήσει καταδίωξη και σχεδόν πάντα κερδίζουν οι καλοί. Έτσι, όχι μόνο η ποινή είναι πολύ μεγαλύτερη, αλλά ενδέχεται η κατάληξη να περιέχει τραυματισμό ή ακόμα και θάνατο.

Γενικότερα, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στο τέλος, και το συγκεκριμένο Volkswagen Golf GTI είναι ένα τρανό παράδειγμα που το επιβεβαιώνει. Η εικόνα που βλέπεις είναι στον σιδηροδρομικό σταθμό του Manchester και το γερμανικό αυτοκίνητο κατέληξε εκεί μετά από καταδίωξη με την αστυνομία.

Προφανώς, ο οδηγός ήθελε ένα μέρος για να ξεφύγει, αλλά μάλλον το σχέδιό του δεν πέτυχε! Το καλό είναι ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας και δεν υπήρχε πολύς κόσμος εκεί, ενώ δε σημειώθηκαν καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Όσο για το Golf GTI, μάλλον θα προτιμούσε να βρίσκεται σε κάποια πίστα, παρά σε ράγες!

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...