Η Bristol teasάρει τη “Σφαίρα” της

Σχετικά άρθρα

Bristol_Bullet_01

Η Bristol Cars, ότι απέμεινε από την Bristol Aeroplane Company, το 2015 έκλεισε τα 70 της χρόνια και είχε ανακοινώσει ότι για να το γιορτάσει, θα επέστρεφε στον χάρτη με το Project Pinnacle.

Αυτό δεν έγινε ποτέ την περασμένη χρονιά, αλλά δεν σταμάτησε να δουλεύει πάνω στο νέο της αυτοκίνητο, καθώς πριν ένα χρόνο έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία του νέου της μοντέλου.

Bristol_Bullet_03

Ο καιρός πέρασε και ο γενικός διευθυντής της εταιρίας, Julian Ramshaw, δήλωσε σχετικά με αυτό:

Οι προσδοκίες των ανθρώπων αλλάζουν. Και η Bristol Cars επίσης αλλάζει. Αυτό [το Project Pinnacle] είναι μόνο η αρχή, και υπάρχουν πολλά περισσότερα από εμάς να φέρουμε.

Bristol_Bullet_04

Το αυτοκίνητο στο οποίο αναφέρεται ο Ramshaw θα είναι ένα grand tourer, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του μετά τις 26 Ιουλίου, όπου θα παρουσιαστεί το πρώτο της μοντέλο, το Bullet. Αυτό το πήγε καμουφλαρισμένο η εταιρία στο φετινό Goodwood Festival of Speed, με την παραγωγή του να ξεκινάει στις αρχές του επόμενου έτους.

Το σώμα του Bristol Bullet θα είναι κατασκευασμένο από carbon, με το διθέσιο ανοιχτό sports car να κινείται από τον ατμοσφαιρικό N62B48 κινητήρα της BMW, χωρητικότητας 4.8-λίτρων και απόδοσης 370 ίππων, με τον συγκεκριμένο κινητήρα να έχει τοποθετηθεί και στο Morgan Aero 8.

Bristol_Bullet_02

Να θυμίσω, ότι το 2003 η Bristol παρουσίασε το τελευταίο αυτοκίνητο στην ιστορία της. Το 2011 σταμάτησε την παραγωγή, μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης και απέλυσε τους τελευταίους 22 εργαζόμενους της. Αργότερα την ίδια χρονιά, αγοράστηκε από την Frazer-Nash Group of Companies που εξελίσσει τεχνολογίες ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους, η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...