Η Rivian εξετάζει να κατασκευάσει εργοστάσιο στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

Η Rivian βρίσκεται σε συζητήσεις με τη βρετανική κυβέρνηση εδώ και εβδομάδες προκειμένου να κατασκευάσει εκεί ένα εργοστάσιο το οποίο θα μπορούσε να λάβει ένα μεγάλο πακέτο κρατικής υποστήριξης.

Το εργοστάσιο είναι πιθανό να κατασκευαστεί κοντά στο Μπρίστολ και η επένδυση θα είναι μεγαλύτερη από 1 δισ. λίρες (1,17 δισ. ευρώ). Η εταιρία έχει κάνει γνωστό πως από το 2022 θα έχει παρουσία στην Ευρώπη.

Τέλος, η Rivian κατοχύρωσε πρόσφατα στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών το όνομα RCV, χωρίς να γίνεται γνωστό που θα το χρησιμοποιήσει. Ωστόσο, θεωρείται αρκετά πιθανό ότι έτσι θα ονομαστεί το van που ετοιμάζει, με την Amazon να έχει ήδη παραγγείλει 100.000 τέτοια βανάκια από την Rivian, με την παραγωγής τους να ξεκινά το 2021.

Διάβασε ακόμη

Η Rivian αναζητά τοποθεσία για το δεύτερο εργοστάσιο της στις ΗΠΑ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...