Το εσωτερικό της Mercedes S-Class facelift χωρίς καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

s-class facelift

Χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ στο εσωτερικό πιάστηκε μια ανανεωμένη S-Class και έτσι μπορούμε να δούμε τις αλλαγές που θα φέρει η πολυτελής γερμανική λιμουζίνα. Βλέπουμε πως έχει νέο τριάκτινο τιμόνι, νέα διακοσμητικά, με τις δύο οθόνες να είναι καινούργιες και να μην υπάρχει πλαίσιο και κουμπιά ανάμεσά τους.

H Mercedes-Benz αναμένεται να την παρουσιάσει επίσημα είτε τον Οκτώβριο, στο περιθώριο της έκθεσης του Παρισιού, είτε τον ερχόμενο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Εξωτερικά διαθέτει μικρές αλλαγές, μιας και συναντάμε νέα LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, νέους προφυλακτήρες και νέα γρίλια, ενώ θα προσφέρεται με νέες ζάντες και νέα χρώματα.

Μηχανικά αναμένεται να φορά τους ίδιους κινητήρες οι οποίοι θα αποδίδουν περισσότερα άλογα, εκπέμποντας λιγότερους ρύπους. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ένας νέος εξακύλινδρος diesel κινητήρας, με κωδική ονομασία OM656, απόδοσης 340 ίππων με 700 Nm ροπής.

Επίσης η Mercedes θα ενσωματώσει ένα 48V ήπιο υβριδικό σύστημα στην ανανεωμένη S-Class, με τη ναυαρχίδα να γίνεται το πρώτο της μοντέλο της με τέτοιο υβριδικό σύστημα. Αρχικά θα προσφέρεται στους εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης, ενώ αργότερα θα προστεθεί και στους πετρελαιοκινητήρες. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες θα διαθέτουν έναν ηλεκτροκινητήρα απευθείας συνδεδεμένο με τον στροφαλοφόρο άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...