Σε ακριβώς μια εβδομάδα από σήμερα η Bristol Cars πρακτικά θα αναγεννηθεί, καθώς θα πάρει σάρκα και οστά το Project Pinnacle, που παρουσίασε το 2014. Έτσι, στις 26 Ιουλίου η βρετανική εταιρία θα παρουσιάσει το νέο της αυτοκίνητο, το Bullet, και γι’αυτό το λόγο συνεχίζει το teasing του μοντέλου μέσω φωτογραφιών.

Αυτό γιορτάζει τα 70 χρόνια που έκλεισε η εταιρία το 2015, και είχε πάει καμουφλαρισμένο στο φετινό Goodwood Festival of Speed, με την παραγωγή του να ξεκινάει στις αρχές του επόμενου έτους. Το σώμα του Bristol Bullet θα είναι κατασκευασμένο από carbon, με το διθέσιο ανοιχτό sports car να κινείται από τον ατμοσφαιρικό N62B48 κινητήρα της BMW, χωρητικότητας 4.8-λίτρων και απόδοσης 370 ίππων, με τον συγκεκριμένο κινητήρα να έχει τοποθετηθεί και στο Morgan Aero 8.

Η Bristol Cars είναι ότι απέμεινε από την Bristol Aeroplane Company, και να θυμίσω, ότι το 2003 παρουσίασε το τελευταίο αυτοκίνητο στην ιστορία της. Το 2011 σταμάτησε την παραγωγή, μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης και απέλυσε τους τελευταίους 22 εργαζόμενους της. Αργότερα την ίδια χρονιά, αγοράστηκε από την Frazer-Nash Group of Companies που εξελίσσει τεχνολογίες ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων.