Τα Peugeot 308 νέα περιπολικά της Αττική Οδού

Σχετικά άρθρα

Peugeot 308 attiki odos

Η Αττική οδός, η οποία έχει την υποχρέωση να παρέχει στην ΕΛ.ΑΣ τον απαιτούμενο αριθμό περιπολικών οχημάτων για αποκλειστική χρήση από το Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού, προχώρησε στην επιλογή των νέων Peugeot 308.

Το μοντέλο κάλυψε τις ανάγκες που έχουν τα περιπολικά τα οποία πρέπει να προσφέρουν στιβαρότητα και αυξημένη αξιοπιστία καθώς διανύουν δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα κάθε χρόνο, έχουν χαμηλό κόστος χρήσης και φυσικά άνεση στους οδηγούς και τα πληρώματα που περνούν πολλές ώρες μέσα σε αυτό. Παράλληλα, πρέπει να έχει επιδόσεις που θα του επιτρέπουν να κινείται σε υψηλές ταχύτητες και οδική συμπεριφορά που να υποστηρίζει την οδήγηση σε ρυθμούς καταδίωξης.

Ο στόλος των νέων Peugeot 308 1.6L BlueHDi 120hp, που διαμορφώθηκε για  αστυνομική χρήση με ειδικό εξοπλισμό, διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας και φάρο στην οροφή, αποτελείται από μοντέλα που κινούνται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.600 κ.εκ BlueHDi 120 ίππων, με επίσημη μέση κατανάλωση 3,1 λίτρα/100 χλμ και τελική ταχύτητα που πλησιάζει τα 200 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...