Κλασσικά μονοθέσια στα χέρια Γερμανών πιλότων της F1

Σχετικά άρθρα

685903

Η παροιμία “κάθε πέρσι και καλύτερα” δεν είναι τυχαία σωστή όσον αναφορά την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την Formula 1.

Η Mercedes έβαλε στο τιμόνι από μερικά από τα κλασικά της μονοθέσια της Formula 1 τους Nico Rosberg, Nico Hülkenberg και Pascal Wehrlein. Οι πιλότοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο να τα κρατήσουν μέσα στην βρεγμένη πίστα του Hockenheimring της Γερμανίας.

Ο Nico Rosberg έκατσε πίσω από το τιμόνι της McLaren MP4/13 του 1998. Με το συγκεκριμένο μονοθέσιο, η Mercedes κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών με τον Mika Häkkinen καθώς και το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ο Nico Hülkenberg ανέλαβε την Mercedes-Benz W25 του 1934. Ο Hülkenberg δήλωσε ότι αισθανόταν σαν καθόταν έξω από το μονοθέσιο λόγω την ψηλής οδηγικής θέσης και της έλλειψης πλαϊνών προστατευτικών και ζώνης ασφαλείας! Παρόλα αυτά, πρόσθεσε, ότι δεν είχε κανέναν ενδοιασμό στο να προσπαθεί να βάλει το μονοθέσια με το πλάι όταν ανέπτυσσε ταχύτητα. Τέλος ο Pascal Wehrlein οδήγησε μια  Mercedes-Benz W196 του 1954 με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...