Συλλέκτης μήνυσε την Ferrari επειδή δεν του πούλησε μια LaFerrari Aperta

Σχετικά άρθρα

LaFerrari Spder (1)

O Preston Henn, είναι ένας 85-χρονος Αμερικάνικος επιχειρηματίας που διαμένει στην πολιτείας της Φλόριντα, πρώην οδηγός αγώνων και συλλέκτης αυτοκινήτων και ήθελε να προσθέσει στο γκαράζ του μια LaFerrari Aperta. Έλα όμως που η Ferrari δεν του έδωσε μια, παρά το γεγονός πως ο ίδιος έστειλε μια επιταγή στο Maranello, στο όνομα του Sergio Marchionne, με το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων γραμμένο πάνω της, συνοδευόμενη από μια επιστολή στην οποία έδειχνε την αγάπη του για την Ferrari.

Ωστόσο, με μεγάλη έκπληξή, είδε την επιταγή να επιστρέφεται, με την Ferrari να του γράφει σε μια σύντομη επιστολή πως όλες οι LaFerrari Aperta που θα κατασκευάσει η εταιρία, είχαν ήδη προπουληθεί. Έτσι ο Henn προχώρησε σε μήνυση κατά της Ferrari, απαιτώντας από αυτή αποζημίωση άνω των 75.000 δολαρίων επειδή χάλασε την φήμη του ως συλλέκτη. Ο Henn στην μήνυσή του αναφέρει:

Η δήλωση της Ferrari κατά την οποία ο Preston Henn δεν έχει τα προσόντα να αγοράσει μια LaFerrari Aperta είναι αναληθής, βλάπτοντας την φήμη του.

Ο Αμερικάνος κατηγορεί επίσης την Ferrari για γελοιοποίηση, περιφρόνηση και ανυποληψία στη δουλειά του, στον επαγγελματικό και φιλικό του κύκλο, κάτι που επηρεάζει τις επιχειρηματικές και κοινωνικές σχέσεις του. Ο Henn στο γκαράζ του έχει ήδη τις F40, F50, Enzo, LaFerrari, 458 Speciale, Daytona Spyder, Maserati MC12, την 275 GTB/C Speciale με αριθμό πλαισίου 6885, η οποία πιστεύεται ότι είναι αξίας $100 εκατομμυρίων και ένα μονοθέσιο που οδήγησε ο Schumacher.

Για να δούμε πως θα λήξει η συγκεκριμένη ιστορία.

ΠηγήAutoweek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr