Μια McLaren F1 GTR και μια ασορτί P1 στο ίδιο γκαράζ

Σχετικά άρθρα

McLaren-F1-GTR-vs-P1-8

Όλα ήταν καλύτερα 16 χρόνια πριν. Πιο ανέμελα, με προβλήματα του “πρώτου κόσμου” να αποτελούν τα βάσανα στο μυαλό μας. Τα ίδια ίσχυαν -και ισχύουν ακόμα- και σε άλλες χώρες, με έναν Βρετανό να αποκτά μια σπάνια F1 GTR.

Συγκεκριμένα, αυτή που τερμάτισε 5η στον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1995. Το αυτοκίνητο ήταν προετοιμασμένο από την Jacardi -δεν είναι τυπογραφικό αντί “Bacardi”- και είχε στο κεντρικό κάθισμα τους Fabien Giroix, Jean-Denis Délétraz και Olivier Grouillard. Αγοράστηκε 5 χρόνια μετά από τον τυχερό ιδιοκτήτη, άφησε πίσω του τα χρώματα της Jacardi και ντύθηκε στο παραδοσιακό πορτοκαλί.

McLaren-F1-GTR-vs-P1-5

Με το ντεμπούτο της P1, έψαχνε μανιωδώς να βρει μία για να κάνει παρέα στον μυθικό πρόγονο και η McLaren δέχτηκε να πωλήσει ένα από τα μοντέλα προπαραγωγής, με κωδικό “ΧΡ”, το οποίο είναι στο ίδιο χρώμα με την F1.

McLaren-F1-GTR-vs-P1-7

Εκτός από τα δυο hypercars, έχει στην κατοχή του και μια 650S για τις καθημερινές του μετακινήσεις και τα ψώνια, καθιστώντας τον από τους μεγαλύτερους fan της βρετανικής εταιρίας, ασυζητητί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...