Να γιατί δεν πρέπει να αφήνεις την Porsche σου σε παρκαδόρους

Σχετικά άρθρα

Porsche Panamera Turbo S Facelift (2)

Θέλω να πιστεύω πως είσαι “δικός μας” και αποφεύγεις τους παρκαδόρους όπως ο Αλαφούζος τον Μαρινάκη. Εκτός από το τουπέ που έχουν ορισμένοι, ειδικά σε μαγαζιά της παραλιακής φουλ στο “χαϊλίκι”, υπάρχει ο κίνδυνος είτε να μην βρεις την αγάπη σου όπως την άφησες, είτε να μην την βρεις καθόλου.

Ένας άτυχος Αμερικανός έγινε επίτιμο μέλος της δεύτερης κατηγορίας, όταν άφησε την Panamera του στα “έμπιστα” χέρια του παρκαδόρου έξω από το DoubleTree Hilton που επισκέφθηκε. Αφού διανυκτέρευσε και ξύπνησε ο άνθρωπος, πήγε να πάρει την Porsche του και να φύγει.

Τότε διαπίστωσε έκπληκτος -και κατόπιν, έντρομος- ότι είχε ήδη αποχωρήσει από το ξενοδοχείο. Τι είχε συμβεί; Τα “τσακμάκια” του Hilton έδωσαν τα κλειδιά σε κάποιον που απλά εμφανίστηκε και ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό του, αλλά είχε χάσει το χαρτάκι. Η τύχη της Panamera, εδώ κι ένα χρόνο, αγνοείται.

Όπως ήταν φυσικό, ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς σεντάν έκανε μήνυση στο ξενοδοχείο κι εκεί άρχισε το δεύτερο μέρος του δράματος. Οι υπεύθυνοι του Hilton δήλωσαν αναρμόδιοι, καθώς -λέει- είχαν αναθέσει την υπηρεσία παρκαρίσματος σε εξωτερικό συνεργάτη. Ο άμοιρος άνδρας ισχυρίστηκε πως οι παρκαδόροι έφεραν ταμπελάκια με τη φίρμα της επιχείρησης, οπότε ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι με αγωγές και μετακύλιση ευθυνών που κάνει το ΙΚΑ να θυμίζει διαφήμιση της Honda.

Ηθικό δίδαγμα: Κάνουμε όσες γύρες χρειαστεί, παρκάρουμε και λίγο μακριά αλλά αμάξι σε παρκαδόρο ποτέ!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr