Ενθουσιασμένος ο Button για τις προοπτικές της ζωής μετά την F1

Σχετικά άρθρα

jbutton

Ο Jenson Button καθώς διανύει την 17η σεζόν του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φαίνεται να εξετάζει πολύ προσεκτικά το μέλλον του. Είτε αυτό περιλαμβάνει την συμμετοχή του στην F1 για το 2018, είτε μια ενδεχόμενη αποχώρηση του από το άθλημα.

Ο 36χρονός οδηγός της McLaren-Honda μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε επαφές με την ομάδα του, ούτως ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του από κοινού, με τον ίδιο να λέει πως η έναρξη των συζητήσεων με την McLaren θα γίνει τον επόμενο μήνα, ενώ παράλληλα οι φήμες για συζητήσεις του Βρετανού οδηγού με την Williams και πιθανή μεταγραφή του σε αυτήν έναντι του Felipe Massa, όλο να φουντώνουν.

Συγκεκριμένα ο Βρετανός πιλότος της F1 δήλωσε:

Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα ακόμα. Τον Σεπτέμβριο πρόκειται να καθίσουμε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε αν Εγώ θέλω να αγωνίζομαι στη F1 ή αν Εκείνοι θέλουν να αγωνίζομαι για στην F1.

Αν δεν βρίσκομαι στην F1 την επόμενη χρονιά, δεν ξέρω πού θα μπορούσα να είμαι. Θα το διασκεδάσω μάλλον.

Έχω ζήσει όλη μου τη ζωή με ένα χρονοδιάγραμμα και ξαφνικά όλο αυτό θα σταματήσει, πράγμα που θα γίνει για πρώτη φορά μέσα στα 18 μου χρόνια ως ενήλικας, κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά συναρπαστικό, όταν συμβεί.

Ωστόσο, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009, επιμένει ότι θα κοιτάξει να συνεχίσει να αγωνίζεται μετά την αναχώρησή από την F1, και επανέλαβε την πρόθεσή του να ανταγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, εάν βρεθεί η κατάλληλη πρόταση γι αυτόν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μου μέλλον, θα ήθελα να κάνω και άλλες σειρές αγώνων. Θα ήθελα πολύ να είμαι μέρος του προγράμματος του WEC. Νομίζω ότι θα απολαύσω αρκετά τη συντροφικότητα και την ομαδική προσπάθεια, που οδηγεί στο στήσιμο και την οδήγηση ενός αυτοκινήτου, αγωνιζόμενο για μεγάλες αποστάσεις. Θα ήθελα επίσης να κάνω και Rallycross όπως και ο πατέρας μου.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, όχι μόνο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και σε άλλα αθλήματα.

Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι δυνατότητες στο μέλλον. Πρέπει να υπάρξει χώρος για μένα για να ξεκινήσω και να είμαι Εκεί, πράγμα που είναι πάντα πολύ δύσκολο, αλλά αν υπάρξει η ευκαιρία και είναι κάτι που θα με ενθουσιάσει, τότε σίγουρα θα το κάνω.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...