Παρέα εκατομμυριούχων κλείνει το Nurburgring για ιδιωτικό trackday

Σχετικά άρθρα

millionaires-close-nurburgring-for-private-trackday-with-vulcan-zonda-r-others-110199_1

Την Δευτέρα που μας πέρασε, μόλις χθες δηλαδή, το Nurburgring παρέμεινε κλειστό για το κοινό του. Μια παρέα από εκατομμυριούχους αποφάσισε να το νοικιάσει για να διοργανώσει ένα trackday αποκλειστικά και μόνο για πλούσιους. Οι πληροφορίες έφθασαν με το σταγονόμετρο καθώς οι συμμετέχοντες δεν επιθυμούσαν να μοιραστούν πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες από την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρ΄όλα αυτά ελάχιστο φωτογραφικό υλικό από το parking της Πράσινης Κόλασης δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό μπορείς να διακρίνεις μία Aston Martin Vulcan, ένα Pagani Zonda R, μία Mercedes-AMG GT και βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείπει η Ferrari, με μια κατακόκκινη FXX και μια μπλε 488 GT3 να κάνουν την εμφάνισή τους.

Στην εκδήλωση πήρε μέρος και μία Veyron, όχι ακριβώς αυτό που θα απαιτούσε η περίσταση, αλλά δεν φάνηκε κανείς ενοχλημένος από την παρουσία της. Άλλωστε τα παραπάνω αυτοκίνητα ήταν μερικά μόνο από αυτά που έτρεξαν στην πίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...