Το κόστος συντήρησης μιας Ferrari F430

Σχετικά άρθρα

Ferrari-F430-Silver done

Υπήρχαν εποχές που αυτοκίνητα σαν την Ferrari F430 δεν τα αποκτούσε όποιος και όποιος. Με την σημερινή κατάσταση στην οικονομία παγκοσμίως και τις υποτιμήσεις, μπορείς να κάνεις δικιά σου μια τέτοια Ferrari με “μόλις” 70.000 ευρώ.

Κάπως έτσι και ο τύπος του βίντεο, αποφάσισε να αγοράσει μια μεταχειρισμένη F430 αλλά πριν δώσει τα χρήματα,έκανα μια μεγάλη έρευνα.Τι έρευνα…; Μα φυσικά του κόστους συντήρησης του εξωτικού αυτού οχήματος. Ψάχνοντας, ανακάλυψε ότι θα χρειαζόντουσαν αντικατάσταση αρκετά πράγματα στην Ιταλίδα, όπως φίλτρα, μπουζί, υγρά, συμπλέκτη και ελαστικά.

Καταλαβαίνεις ότι δε μιλάμε για ένα αυτοκινητάκι πόλης που με λίγα ευρώ καθάρισες.Το ποσό εδώ αγγίζει τις 10.000€-15.000€! Διόλου ευκαταφρόνητο νομίζω.Παρόλα αυτά ο μελλοντικός ιδιοκτήτης δεν χρειάστηκε να πληρώσει αυτό το ποσό καθώς του το κάλυψε ο πωλητής.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μας περιγράφονται όλα αυτά και μας δίνει και μας συμβουλεύει να ρίξουμε μια ματιά οχι μόνο στις χειροκίνητες αλλά και στις αυτόματες εκδόσεις, ακόμα και αν το κόστος ανεβαίνει 20.000€ έξτρα, όπως και στην επιλογή των κεραμικών φρένων εαν σκοπεύεις να πατήσεις πίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...